Bell Schedules » 4th Grade Bell Schedule

4th Grade Bell Schedule

4th Grade Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Doors open for drop off and breakfast 7:20 AM
Breakfast closed for car riders 7:45 AM
Tardy Bell Rings 7:55 AM
1st Period 7:55 AM 9:25 AM 90 min
2nd Period 9:30 AM 10:55 AM 85 min
Lunch 11:00 AM 11:30 AM 30 min
PE/Computer/Music 11:30 AM 12:30 PM 60 min
3rd Period 12:35 PM 2:05 PM 90 min
Power-Up 2:05 PM 2:50 PM 45 min
Recess 2:50 PM 3:05 PM 15 min
Homeroom 3:05 PM 3:20 PM 15 min
Car Riders Dismissed 3:20 PM
Bus Riders Dismissed 3:25 PM